Carta

 

 

PRIMERS

 

Morro de porc al nostre estil - 4,50€

Espatlla ibèrica 100gr - 12,00€

*+ Patates braves - 3,80€

+*Patates farcides casolanes - 8,50€

Embotits de Can Masó - 8,65€

Amanida de tomàquet, tonyina i ceba - 7,50€

L'amanida de carpaccio de pop i alvocat - 10,50€

*El bacallà fumat amb torradetes - 10,50€

*Els cargols a la cassola- 9,95€

+*Els raviolis de gamba - 9,70€

+*Els canelons de la casa gratinats - 9,00€

Els ous estrellats amb pernil d'oca i trufa - 9,95€

*+ Les mini patates d'Olot farcifes de fortmatge de cabra i ceba - 1,20€/uni

*+ Les mini patates d'Olot farcides de magret d'ànec i foie - 1,50€/uni

 

 

SEGONS

 

Gambes a la planxa - 11,00€

El pop a la gallega - 12,80€

Peix fresc del dia - s/m

El llenguado amb ametlla picada - 12,50€

Xai de la Vall de Bas a la brasa amb guarnició - 10,95€

1/2 conill a la brasa amb guarnicó - 10'25€

Entrecot de vedella de 500gr a la brasa amb guarnició- 16,00€

Magret d'ànec a la brasa amb melmelada de tomàquet - 12,75€

Presa ibèrica a la brasa amb ceba caramel.litzada i trompetes de la mort - 14'00€

*Cua de bou a la cervesa negra i ratafia - 14,95€

*Peus de porc guisats amb gambes - 9,50€

*Espatlla de xai al forn - 12,50€

*La cuixa d'ànec amb peres - 12'50€

* El cabrit arrebossat - 14'00€

El Txuletón d'1kg madurat 30 dies - 38,50€

*Hamburguesa vegana d'espinacs, panses i pinyons - 7'50€

 

 

 

 

* conté gluten

+ conté llet

NO ES GARANTITZA EL 100% EN PLATS ELABORATS PER CELÍACS O ALERGENS. PODEN CONTENIR TRACES.