Carta

 

 

PER PICAR

 

*Patates Curenya (patata, carn de perol i salsa de bolets) - 5,50€

Morro de porc al nostre estil - 4,50€

Espatlla ibèrica 100gr - 12,00€

+*Croquetes de sèpia i gambes - 7,50€

*Taula de formatges amb torradetes - 9.50€

 

TÍPC DE LA GARROTXA

 

Patates farcides casolanes - 8,50€

Embotits de Can Masó - 8,65€

Amanida Catalana - 8,00€

Fesols amb cansalada o carn de perol - 7,50€

 

PRIMERS

 

Amanida de tomàquet, tonyina i ceba al cop de puny - 7,50€

+Amanida de mozzarella, anxova i maduixes - 8,85€

Amanida de pop, mango i toc picant - 10.25€

+*Coca de pa amb cremòs de formatge i salmó fumat - 8,75€

+*Patates casolanes farcides de carn, ceps i botifarra negre - 9,50€

+Ous estrellats amb formatge curat i trufa - 9,30€

*Teula de coca dels Hostalets amb ceba carmelitzada, fetge d'ànec, espatlla ibèrica i tomàquets marinats - 11,50€

+*Canelons de carn de la Nuri - 9,00€

*Carpaccio de carn de perol amb "crudités" i torradetes - 8,70€

 

SEGONS

 

Gambes a la planxa - 11,00€

+*Calamars farcits de peix - 11,00€

Pota de pop confitat am all - 12,80€

Xai de la Vall de Bas a la brasa amb guarnició - 9,95€

1/2 conill a la brasa amb guarnicó - 9,95€

Graellada de carn de 5 peces amb guarnició  - 11,50€

Entrecot de vedella de 500gr a la brasa amb guarnició- 16,00€

*Filet de bou a la brasa amb salsa de Ratafia Russet - 17,00€

Magret d'ànec a la brasa amb melmelada de tomàquet i fetge d'ànec - 12,75€

Presa ibèrica a la brasa amb ceba caramel.litzada i trompetes de la mort - 13,50€

*Cua de bou a la cervesa negra i ratafia - 13,95€

*Peus de porc guisats amb gambes - 9,50€

Espatlla de cabrit al forn - 16,95€

+*Melós de vedella guisats amb vi negre - 9,50€

 

 

 

* conté gluten

+ conté llet

NO ES GARANTITZA EL 100% EN PLATS ELABORATS PER CELÍACS O ALERGENS. PODEN CONTENIR TRACES.